Kaarten 100% Party.Bestellen

Ze komen weer naar het altijd gezellige Koetshuis!

Het Feest-Team !!! Van 0 naar FEEST in 10 sec. !!! en dat maken ze helemaal waar!

ALEX: De Feestzanger der Lage landen is ook weer van de partij !  Momenteel heeft hij een hit met: `Ik schreeuw het van de daken`

DJ Henry: De Party DJ bij uitstek! `s winters in oostenrijk en zomers in Salou, maar 1 december bij ons in het Koetshuis!!

Met dit entertainment programma kunnen we maar 1 ding zeggen: 100% PARTY !!!

Let Op: kaarten die u reserveerd, dienen voor 29/11 opgehaald te zijn bij het koetshuis, anders gaan ze in de vrije verkoop.

Team Koetshuis Partycentrum Nijkerk.