De Gelagkamer is een ruimte die uitermate geschikt is voor de kleinere feesten vanaf 25 tot 80 personen. Deze ruimte is ingericht als gezellig chique café, waar gezelligheid troef is.

Kaarten Partyfriex. 23 maartBestellen

Partyfriex 23 maart

Tom Wilborts en Bart Coppens vormen sinds 2013 het populaire duo PARTYFRIEX. Het is begonnen met de debuutsingel; Allemaal voor jou, en daarna zijn er vele hits bij gekomen. O.a. Meter bier, 90s Medley, Leef voor `t Weekend en natuurlijk de laatste topper: Ik moet zuipen !

Met DJ Henry, De DJ die in heel oostenrijk elke après ski tent op zijn kop zet! Maar zowat de hele zomer dit kunstje ook in spanje doet. Dus een DJ met top ervaring !!

Let Op: kaarten die u reserveerd, dienen voor 21/3 opgehaald te zijn bij het koetshuis, anders gaan ze in de vrije verkoop.

Team Koetshuis Partycentrum Nijkerk.