Kaarten Après-Ski 27 januari.Bestellen

Welkom op de site van Koetshuis Partycentrum. Wij zijn een familiebedrijf met een schat aan ervaring, daardoor zijn wij flexibel en veelzijdig. Wij organiseren bruiloften, verjaardagen, personeelsfeesten maar ook vergaderingen en meetings. Zoekt u feestzalen of de perfecte trouwlocatie in Nijkerk, Amersfoort, Harderwijk en Zeewolde? Dan bent u bij 't Koetshuis aan het juiste adres!

Feestzalen in Nijkerk: ideaal voor bruiloften, verjaardagen, personeelsfeesten en vergaderingen

De zalen beschikken over de ruimte en het comfort, waar u uw gasten op een ongedwongen manier kunt ontvangen. Mede door de grote zorg welke aan de keuken en bediening wordt geschonken, biedt dit de gelegenheid waar feesten of bijeenkomsten altijd een succes zullen zijn. Vol trots leiden wij u rond door onze zalen.

Amersfoort, Harderwijk en Zeewolde - Feestzalen Trouwlocatie nabij Amersfoort, Harderwijk en Zeewolde