Kaarten 100% PARTY 4 nov.Bestellen

Romantisch trouwen bij het Koetshuis, trouwlocatie voor Harderwijk & Zeewolde

Je trouwdag is de mooiste en meest romantische dag van jullie relatie. Het is reden voor een groot feest met familie en dierbare vrienden. Om de dag helemaal compleet te maken, heb je een perfecte trouwlocatie nodig. Woon je in Harderwijk, Zeewolde en omgeving? Kom dan naar Nijkerk. Het koetshuis staat tot je beschikking.

Grote of kleine bruiloft

Het koetshuis in Nijkerk heeft als trouwlocatie twee verschillende zalen. Zo is er de Gelagkamer (tot 75 personen) waar je geniet van de sfeer van een authentiek bruin café. Er is een computer met muziek die je naar eigen inzicht mag bedienen. Een buffet wordt geserveerd in de Voorkamer, zodat dit geen ruimte inneemt in de Gelagkamer. Heb je een grote bruiloft met veel gasten en wil je kunnen dansen? Kies dan voor het Koetshuis als trouwlocatie waar je maximaal met 300 personen uit Harderwijk of Zeewolde kan feestvieren. Het pittoreske Koetshuis werd heel vroeger gebruikt voor koetsen en er was een smederij. Dit zie je in de inrichting zeker terug. Als trouwlocatie biedt het Koetshuis vele mogelijkheden voor een onvergetelijk feest. Zo hangt er een grote digitale fotolijst, waar je ter plekke foto's van jullie tweetjes en al van de trouwplechtigheid op kan laten draaien. Leuk voor jou en je gasten. Ook is er ruimte voor een band of dj, is er internet aanwezig en staan er al microfoons en een geluidsinstallatie voor je klaar. Het is mogelijk om het Koetshuis te verkleinen door middel van speciale, beschilderde panelen. Dat geeft meteen een knusse uitstraling aan deze zaal.

Diverse arrangementen

Hoe je het feest verder invult, daar helpt het personeel van Het Koetshuis vlakbij Harderwijk je graag mee verder. Er zijn al verschillende feestelijke arrangementen voor je samengesteld. Inclusief welkomstdrankje, koffie, thee en hapjes, zowel hartig als zoet. Je kan het basis arrangement nog uitbreiden met een heerlijk buffet, een zakje friet als afscheidssnack en nog veel meer. Het wordt een perfecte bruiloft in de buurt van Zeewolde in het Koetshuis te Nijkerk.