Kaarten Après-Ski 27 januari.Bestellen

Koetshuis Nijkerk, veelzijdige trouwlocatie bij Amersfoort

Uw bruiloft moet natuurlijk een onvergetelijk feest worden. U wilt de juiste muziek, de lekkerste hapjes, een gevarieerde drankkaart en een passende invulling van de avond. Het organiseren van een geslaagde huwelijksdag begint echter met het belangrijkste, en dat is een prachtige trouwlocatie. Wanneer u een trouwgelegenheid zoekt in het midden van Nederland, dan is partycentrum Koetshuis in de buurt van Amersfoort de aangewezen locatie.

Trouwfeest in zaal 't Koetshuis

Zalencomplex Koetshuis beschikt over meerdere aantrekkelijke ruimtes voor het opzetten van een bruiloftsfeest. De grootste daarvan is 't Koetshuis, dat ruimte biedt aan maximaal 300 personen. Deze gezellige trouwlocatie is voorzien van diverse faciliteiten, waaronder een grote digitale trouwlijst waarin gedurende de avond de foto's kunnen worden vertoond die eerder op uw huwelijksdag zijn gemaakt. Verder beschikt de zaal over een muziekinstallatie, dvd-speler, beamer, airco, draadloos internet en microfoons. Desgewenst kan zaal 't Koetshuis worden verkleind middels een fraaie panelenwand.

De Gelagkamer als trouwlocatie

Gaat u minder dan 100 gasten uitnodigen? Dan kunt u eveneens terecht in het partycentrum bij Amersfoort. Zaal De Gelagkamer is ideaal voor gezelschappen bestaande uit 25 tot 80 personen. De ambiance en inrichting van deze sfeervolle ruimte zijn nog het best te vergelijken met een chic bruin café, compleet met kroonluchters aan het plafond en een klassieke chesterfieldbank. 's Zomers kan gebruik worden gemaakt van het aangrenzende terras, en De Gelagkamer wordt ook verhuurd in combinatie met de kleinere Voorkamer.

Verschillende arrangementen

Per trouwlocatie kunt u kiezen uit arrangementen in diverse prijsklassen, waarbij het totaalbedrag afhangt van het aantal genodigden. Een feestavond duurt van 20 uur tot middernacht, en kan indien nodig met een uur worden verlengd. Tot de standaard versnaperingen behoren onder meer koffie, thee, fris, bier, wijn, gedistilleerde dranken, nootjes en warme en koude hapjes. Daarnaast kan een klein of groot buffet worden geserveerd. De avond wordt afgesloten met koffie, thee en zoete lekkernijen.

Geïnteresseerd in een trouwlocatie nabij Amersfoort? Kijk dan op Koetshuisnijkerk.nl!