Après Ski Safari on tour

Met DJ Maurice, De DJ die bijna de Après Ski heeft uitgevonden ! Hij heeft vroeger full time in de  ski hut in rotterdam gedraaid. En de Après ski hut CD's zijn allemaal van zijn hand. Hier zijn er meer dan 1 miljoen van verkocht! Dus dit is een man met ervaring !!

Deze show heeft alles: danseressen, een après-ski zanger, sneeuwkanonnen, confetti kannonen. En natuurlijk DJ Maurice

Let Op: kaarten die u reserveerd, dienen voor 17/1 opgehaald te zijn bij het koetshuis, anders gaan ze in de vrije verkoop.

Team Koetshuis Partycentrum Nijkerk.