DJ Michelski is al meer dan 15 jaar een begrip in nederland en ver daarbuiten. Hij is begonnen allround party DJ, maar geëvolueerd tot een feestkanon om rekening mee te houden! De enige juiste manier om dit feestbeest te omschrijven is FEEST 4.0. Ervaring als DJ genoeg! We noemen: Cooldowncafé Amsterdam, Surprisebar Amsterdam, Après-Skihut Rotterdam, Feestcafé de kapitein Breda, Eisbar Kirchberg, Zwarte Cross, Dutch Valley festival, enz.

Natuurlijk hebben wij er ook weer een feestartiest bij. Niemand minder dan ALEX !! Dus DJ Michelski en de feestartiest der Lage Landen: ALEX , dat maakt dit feest 100% !!!

Let Op: kaarten die u reserveerd, dienen voor 2/11 opgehaald te zijn bij het koetshuis, anders gaan ze in de vrije verkoop.

Team Koetshuis Partycentrum Nijkerk.