Trouwlocatie nabij Zeewolde in sfeervolle feestzalen

Een mooie trouwlocatie nabij Zeewolde vindt u in Nijkerk. Dit sfeervolle stadje ligt op maar twintig minuten rijden vanaf Zeewolde. Ook met het openbaar vervoer is het eenvoudig te bereiken. Nijkerk is de vestigingsplaats van 't Koetshuis, een historisch pand met verschillende sfeervolle feestzalen.
't Koetshuis is opgedeeld in verschillende zalen. Deze hebben allemaal hun eigen specifieke karakter en formaat.

De kleinste is geschikt voor een gezellig buffet met een kleine groep. De middelgrote feestzaal heeft het formaat en de sfeer van een bruin café. De grootste van de feestzalen biedt ruimte aan circa 300 personen, maar kann middels een feestelijk beschilderde scheidingswand ook kleiner gemaakt worden voor minder grote groepen. Deze trouwlocatie nabij Zeewolde biedt dus voldoende mogelijkheden voor ieder huwelijksfeest.
't Koetshuis is dé plek om een onvergetelijke trouwdag te beleven. De inrichting van destijlvolle zalen herinnert aan de lange historie van 't Koetshuis. Deze gaat helemaal terug naar 1860.

Sindsdien heeft het familiebedrijf de nodige renovaties doorgevoerd, maar daarbij de historische sfeer weten te behouden. De feestzalen zijn tegelijkertijd van alle hedendaagse gemakken voorzien, waaronder airconditioning, draadloos internet, een beamer, DVD-speler en een geluidsinstallatie met microfoons. De grootste feestzaal heeft bovendien een grote digitale fotolijst, waarop huwelijksfoto's afgespeeld kunnen worden. Deze historische trouwlocatie nabij Zeewolde heeft dus alles in huis voor een eigentijds huwelijksfeest.