Zaal 't Koetshuis

Een prachtige zaal met veel mogelijkheden. Is in drie groten te verkrijgen; Small (25 tot 60 personen) Large (tot 175 personen) XL (tot 300 personen)

De zaal ‘t Koetshuis is een zaal die men voor grote en kleine feesten kan gebruiken.

De naam zegt het al hoe deze zaal is ingericht. Vroeger stonden hier de koetsen en was er een smederij. De muren hebben oud stucwerk met lambrisering. Prachtige mooie grote kroonluchters verlichten deze zaal.

Zoals deze zaal is ingericht, zo voelen de gasten zich: Gezellig en ontspannen.

Met behulp van een mooi beschilderde panelenwand is de zaal ook in drie verschillende capaciteiten te verkrijgen.  Small (25 tot 60 personen) Large ( 60 tot 175 personen) en XL ( tot 300 personen). Het doel hiervan is, dat u altijd precies een zaal heeft, die “vol”  is.

Deze zaal beschikt ook over een enorme digitale fotolijst. Heel bijzonder is dat hier de foto’s op komen te staan van bijvoorbeeld de huwelijksplechtigheid of van een reünie, verjaardagfeest enz.

‘t Koetshuis beschikt over de volgende technische mogelijkheden: airco, beamer, DVD, draadloos internet, microfoons, muziekgeluidsinstallatie, podium, kleedkamer. Laat u verrassen door de sfeer, kwaliteit en mogelijkheden van deze zaal.

Zaalhuur € 385.00

Geïnteresseerd en de mogelijkheden bespreken?