Trouwen bij 't Koetshuis

Trouwen in een unieke omgeving. Het wordt nog mooier bij onze locatie in Nijkerk.

U weet dat er bij een huwelijksfeest veel komt kijken en dat alle aspecten die nodig om deze dag te laten slagen goed geregeld en georganiseerd moeten zijn. Goed voor uw gasten zorgen hoort daar natuurlijk ook bij. Beleving en sfeer spelen een grote rol. Met onze ervaring weten we wat nodig is om alles goed te organiseren. Daarom nodigen wij jullie graag uit voor een vrijblijvend gesprek. We geven graag een rondleiding zodat u kunt zien wat de verschillende mogelijkheden en variaties zijn. We informeren u graag over nabij gelegen faciliteiten.

Ook informeren we u uitgebreid over onze lekkere lunch en diner arrangementen die u kunt afnemen. Wilt u trouwen in een unieke omgeving, wij verwelkomen u graag.

Tijdens de rondleiding kunnen we jullie de zaal `t Koetshuis laten zien, waar verschillende zaalopstellingen mogelijk zijn zodat jullie zelf kunnen bepalen wat het meest geschikt is voor de avondgasten. Voor de dag gasten hebben wij bijvoorbeeld de Gelagkamer. Uitermate geschikt voor een kleine groep gasten! Bij deze Gelagkamer hebben wij buiten een compleet nieuw terras waar u met goed weer gebruik van kunt maken.

Geïnteresseerd en de mogelijkheden bespreken?